Omroep Zeeland begint B2B-website voor potentiële adverteerders en reclamebureau’s

Thomas SiahayaMededeling1 Comment

OOST-SOUBURG – De afdeling Reclame van Omroep Zeeland heeft sinds 8 augustus een eigen website; Adverteren in Zeeland. Deze business to business-website is bedoeld als informatief platform. Belangrijkste doelgroepen zijn potentiële adverteerders en reclamebureau’s.

Bert Hoogerheijde, media-adviseur bij Omroep Zeeland

Bert Hoogerheijde, media-adviseur bij Omroep Zeeland

Omroep Zeeland biedt ondernemers bereik

Media-adviseurs Bert Hoogerheijde en Marco Bos verkopen niet specifiek een radio- of tv-spot; of een banner. Nee. Omroep Zeeland verkoopt bereik. En dat gebeurt met behulp van de ideale media/marketingmix. Op maat gemaakt; want elk bedrijf heeft z’n eigen DNA, drijfveren en doelen. “Een geslaagde campagne voor onze opdrachtgevers is mede ons succes”, aldus Bert Hoogerheijde. “En daar gaan we altijd de volle 100% voor.”

Marco Bos, media-adviseur bij Omroep Zeeland

Marco Bos, media-adviseur bij Omroep Zeeland

Website voorziet in een behoefte

De website Adverteren in Zeeland is meer dan een portfolio website met interessante wapenfeiten. “We geven met de website ook een kijkje in de wereld van adverteren”, zo laat media-adviseur Marco Bos desgevraagd weten. “We krijgen tijdens onze bezoeken aan klanten veel vragen; die hebben we zoveel mogelijk gebundeld op onze nieuwe website.”

Potentieel bereik van meer dan 315.000 Zeeuwen

De regionale omroep van Zeeland bereik met haar website (desktop en mobiel), apps (iOS en Android), televisie en radio meer dan 315.000 Zeeuwen per week. Hoeveel dat precies is en waarmee je dat kunt vergelijken zie je in dit filmpje.

Veelgestelde vragen per media

Vragen die te maken hebben met de diverse media zijn gebundeld in FAQ’s: Frequently Ask Questions. Maar ook andere feiten zijn per medium terug te vinden:

Succesvolle reclamecampagnes

Het is te makkelijk om zelf te roepen dat Omroep Zeeland de beste partij is als het gaat om het brengen van je reclameboodschap bij de juiste doelgroep. Op de website zijn enkele cases terug te vinden van succesvolle reclamecampagnes.

One Comment on “Omroep Zeeland begint B2B-website voor potentiële adverteerders en reclamebureau’s”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *