Samen groeien doen we ook op de Contacta; wij geven jou een podium

Thomas SiahayaMededelingLeave a Comment

Natuurlijk is Omroep Zeeland ook dit jaar present op de Contacta; de grootste netwerkbeurs van Zuidwest-Nederland en Vlaanderen. Van dinsdag 8 tot en met donderdag 10 november 2016 ben je meer dan welkom in onze stand, direct na binnenkomst.

Omroep Zeeland is mediapartner van de Contacta. Tijdens de beurs maken we reportages. Deze zijn terug te zien op onze websites, social media-kanalen, televisie en radio.

Contacta Journaal

Iedere beursdag wordt na Zeeland Nu het Contacta Journaal uitgezonden op TV. In onze stand interviewt verslaggever Marc van Dam ondernemers over het thema van dit jaar; Samen Groeien. Deze filmpjes plaatsen wij op onze website.

Wij bieden ondernemers een podium

Tijdens de beurs gaan wij op zoek naar mooie verhalen over groei. Dat doen we met gesprekken in onze stand, maar ook bij stands van ondernemers. Heb jij een goed verhaal over Samen Groeien? Kom naar onze stand en laat het ons weten. Wellicht komen wij dan bij jou in de stand langs voor een interview. Ook deze interviews zijn later weer terug te zien op de site.

Golden Ticket-actie

Bij een beurs hoort natuurlijk een actie. Eén waar je als ondernemer wat aan hebt. Wat dacht je van een professionele drone-video-opname van jouw bedrijf? Een iPad Air 2 of een marketing-boek waardoor je als bedrijf wellicht nog meer omzet kan gaan genereren? Kom langs in onze stand en haal je Golden Ticket op. En maak kans op een van deze prijzen. Daarnaast loopt ons promotie-team ook met deze tickets op de beursvloer rond. Ze geven jou er graag een!

Over de Contacta

Contacta.nl is dé jaarlijkse netwerkbeurs van Zuidwest-Nederland en Vlaanderen. Het is een driedaagse beurs met meer dan 350 standhouders en 25.500 bezoekers. De business-to-business beurs vindt plaats bij de Zeelandhallen in Goes, Zeeland met een oppervlakte van 15.000 m2. Zo heeft de organisatie op vrijdag 8 januari 2016 het Zeeuwse Compliment uit de handen mogen nemen van gedeputeerde Jo-Annes de Bat, namens commissaris van de Koning Han Polman.

Met het thema van dit jaar ‘Samen Groeien’, viert Contacta.nl haar 30e jubileumeditie op 8, 9 en 10 november.

Zeelandhallen
Da Vinciplein 1
4462 GX Goes

Download hier je gratis E-ticket voor de Contacta.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *